مراحل طراحی سایت:
1) برسی نیازمندی های وب سایت:
اولین و مهم ترین مرحله طراحی سایت، برسی نیازمندیهای پروژه است. باید در ابتدا مشخص کنید که هدفتان از ایجاد سایت چیست و اینکه سایت قرار است چه امکانات و اطلاعاتی را برای کاربران شما ارائه دهد و چه نیازهایی از کاربر را برطرف سازد. قبل از طراحی سایت باید محتوای سایتان مشخص باشد تا طرحی متناسب با محتوای مورد نیازتان برایتان طراحی شود. هر چیزی که با ایده های کاربر از جمله طراحی ها و زبان های برنامه نویسی مثل css ، html و یا javascript درگیر باشد را front-end میگویند. به طور خلاصه در مرحله ی اول، شما باید به
وب سایت شما باید چه بخش هایی داشته باشد؟ مثلاً وب سایت شما باید دارای صفحه اختصاصی محصولات، مقالات، گالری تصاویر و یا از این قبیل موارد باشد. توجه داشته باشید که وقتی که با یک شرکت حرفه ای طراحی سایت قرارداد منعقد می کنید، آن شرکت خود باید کسب و کار شما را تحلیل کرده و یک طرح پیشنهادی بر مبنای آن آنالیز به شما ارائه دهد.
معماری وب سایت شما باید چگونه باشد؟ پس از مشخص شدن اینکه وب سایت شما چه بخش هایی باید داشته باشد مهم است که بدانیم صفحات وب سایت ما به چه شکل می بایست در کنار هم قرار گیرند. این معماری به گونه ای باید باشد که قوانین UX در آن رعایت شده باشد یعنی کاربر در آن سر درگم نشود و سایت انتظار کاربر را به صورت کامل برطرف کند. بطور کلی معماری اطلاعات در وب سایت ما باید چگونه است.
محتوی صفحات وب سایت: پس از مشخص شدن هر صفحه تهیه محتوی برای هر صفحه بسیار ضروری است. البته اگر با شرکت های حرفه ای در طراحی سایت کار کنید قطعاً این شرکت ها تهیه متن های وب سایت شما را خود بر عهده می گیرند چرا که تهیه این متن ها در بهینه سازی سایت شما برای موتورهای جستجو نقش بسزایی دارند.
بعد از مشخص طراحی پوسته ی سایت، نوبت به مرحله ی backend سایت یا همان برنامه نویسی سمت سرور می رسد. که با توجه به امکانات و انتظاراتی که در ابتدا برای سایتتان مشخص کرده اید، این مرحله انجام می شود . برنامه نویسی سمت سرور ، اساسا شامل نحوه کارکرد، به روز رسانی و تغییرات سایتو چیزهایی است که برای کاربران سایت قابل مشاهده نیست چون مستقیما با سرور در ارتباط است.
2) تست و وارد کردن محتوای وبسایت
بعد از آماده شدن front-end و backend سایت، نوبت به مرحله ی تست و وارد کردن محتوای سایت می رسد. در این مرحله از طراحی سایت، شما باید محتوایی که از قبل آماده کرده اید را با استفاده از صفحه ادمینی که در اختیار شما قرار می گیرد، جایگزین کنید.
3) انتخاب و خریداری هاست یا فضای میزبانی وب:
مرحله ی سوم از مراحل طراحی سایت، تهیه ی هاست است. اگر بخواهیم هاست را به زبان ساده توضیح دهیم، فراهم کردن یک فضایی است که شما می توانید فایل های سایت خود را در آن بارگذاری کنید تا کاربران امکان بازدید سایت شما را داشته باشند. تا زمانی که فایل های وب سایت طراحی شده بر روی این فضا قرار نگیرد، دیگران قادر به بازدید از وب سایت شما نیستند. کیفیت سرویس دهنده اینترنتی بسیار مهم است. چون اگر شما بهینه ترین سایت را هم داشته باشید و از یک هاست بی کیفیت استفاده کنید، می تواند باعث کند شدن سایت شما شود شما باید سعی کنید این فضا را از شرکت های معتبر خریداری نمایید. تمام سایت ها و پروژه هایی که توسط شرکت هفت ستاره انجام می شوند در سرورهای ما که در دیتاسنتر آسیاتک در برج میلاد هستند میزبانی می شوند که این موضوع به خودی خود تاثیر خیلی زیادی بر روی سرعت سایت شما دارند.
4) نام دامنه اینترنتی:
مرحله ی سوم، خرید دامنه اینترنتی است. دامنه نامی است که با وارد کردن آن در مرورگر وب ، وب سایت شما مشاهده می شود. شرکت های زیادی هستند که دامنه اینترنتی برای شما ثبت می کنند. دامنه اینترنتی را می توان بصورت یکساله، سه ساله و یا پنج ساله خریداری کرد. دامنه اینترنتی برند وب سایت شما محسوب می شود در انتخاب نام آن به این نکته توجه داشته باشید که نامی را انتخاب کنید که در ذهن مخاطبتان تاثیرگذار و به یاد ماندنی باشد.
5) بارگذاری وب سایت در اینترنت و وب:
پس از انتخاب نام دامنه ی سایت، فایل های سایت را در فضای اینترنتی (هاست) خریداری شده بارگذاری (Upload) می کنیم. اکنون وب سایت با وارد کردن نام دامنه اینترنتی قابل مشاهده است.
6) معرفی و ترویج و تبلیغ وب سایت:
مرحله ی بعد، معرفی سایت به موتورهای جستجو است. برای اینکه در نتایج موتورهای جستجو دیده شوید، لازم است سایت خود را به آنها معرفی کنید . ابزارها و سایت های زیادی برای انجام این کار وجود دارند. برای دیده شدن سایتتان در نتایج گوگل، لازم است که روی محتوای سایت زمان زیادی را صرف کنید . هرچه محتوای سایت شما جذاب تر باشد، کاربران بیشتری به سایت شما جذب می شوند و هرچه زمان ماندگاری کاربر در سایت شما بیشتر باشد، امتیاز بیشتری در سئو خواهید گرفت. سئو معمولاً بسیار زمانبر است اما نتایج فوق العاده ای را دربرخواهد داشت. از دیگر راه ها برای تبلیغ وب سایت، می توان به بازاریابی ویدئویی و یا بازاریابی از طریق بنر های اینترنتی اشاره کرد.
به گزارش مهر، اسفندماه سال ۹۷ اغلب توسعه دهندگان اپلیکیشن های ایرانی با ارسال پیامکی به کاربران آیفون از محدودیت جدید اعمال شده از جانب شرکت اپل برای امکان دسترسی به برخی اپلیکیشن های IOS خبر دادند و اعلام کردند که در تلاش هستند تا هرچه سریعتر این مورد را پیگیری و رفع کنند.
با محدودیت ایجاد شده امکان استفاده از خیلی از اپلیکیشن های ایرانی که قبل از این از راه سایتهای در رابطه با خدمات دهندگان، دانلود و نصب شده بود، برای مشترکان آیفون از بین رفت.
به این معنی که امکان استفاده از اپلیکیشن های بانکی، خدماتی، ارتباطی و پیام رسانهای ایرانی روی سیستم عامل IOS برای کاربران ممکن نبود.
پس از این اقدام اپل، خدمات دهندگان برخی اپلیکیشن های پرکاربرد، راههای دیگری برای دسترسی کاربران آیفون به این اپلیکیشن ها امتحان کردند و طی یک ماه گذشته موفق به ارائه خدمات از روشهای دیگر شدند.
اما هم اکنون به نظر میرسد اپل در اقدامی جدید، بار دیگر جلوی دسترسی به اپلیکیشن های ایرانی را گرفته و امکان استفاده از این خدمات، برای کاربران آیفون میسر نیست.
در این رابطه خدمات دهندگان در پیامی به کاربران آیفون اعلام کردهاند که «با توجه به محدودیت اعمال شده از سوی شرکت اپل، امکان دسترسی به برخی اپلیکیشن ها برای سیستم عامل iOS وجود ندارد. برای استفاده از خدمات اپلیکیشن از طریق سایت موردنظر اقدام کرده و در تلاش هستیم تا هرچه زودتر این مورد را پیگیری و رفع کنیم.»
چندسالی است که کمپانی امریکایی اپل، به علت تحریم، دسترسی توسعه دهندگان اپلیکیشن را به فروشگاه اپلیکیشن این شرکت (اپ استور) مسدود کرده است و بنابراین شرکتهای عرضه دهنده خدمات اپلیکیشن، راه دومی برای عرضه خدمات به کاربران آیفون در پیش گرفتند.
منبع:
https://www.beytoote.com/computer/technews/tnews11024369.html
به گزارش ایسنا، از آنجایی که در سالهای اخیر باج افزار ، جاسوس افزار و ویروسهای مخرب و آلوده متعددی برای گوشیهای هوشمند اندرویدی و iOS منتشر شده و امنیت سایبری و حفاظت از حریم خصوصی کاربران آنها را به شدت کاهش داده است ، کارشناسان و تحلیلگران امنیتی با تحت بررسی قرار دادن بدافزارهای جدید به شرکتهای توسعه دهنده و سازنده گوشی و سیستم عاملهای مربوطه اطلاع و هشدار میدهند تا مشکلات و حفرههای امنیتی مذکور را کشف و برطرف کنند و کاربران نیز حواسشان بیشتر به وضعیت امنیتی و حریم شخصی آنها باشد.
به تازگی کارشناسان امنیتی با انتشار گزارشی اعلام کرده که جاسوس افزار جدیدی که پیشتر برای گوشیهای اندرویدی طراحی شده بود، حالا در نسخه iOS نیز به گوشیهای آیفون حمله و نفوذ کرده و احتمال دارد هکرها و مجرمان سایبری به حجم بالایی از اطلاعات خصوصی کاربران نظیر موقعیت و مکان جغرافیایی (location) و تصاویر شخصی ذخیره شده در گالری دسترسی پیدا کنند.
بر اساس گزارشی که در وب سایت techcrunch آمده، بسیاری از هکرها و مجرمان سایبری در طول یک سال گذشته با انگیزه دسترسی به حسابهای کاربری کاربران برای استخراج ارزهای دیجیتال رمزنگاری همچون بیت کوین به توسعه و انتشار باج افزار و جاسوس افزارهای جدیدی پرداختهاند و تاکنون نیز قربانیان زیادی را در سراسر جهان بوجود آوردهاند.
منبع: