تکنولوژی23

تکنولوژی23

تکنولوژی23

تکنولوژی23

معرفی 10 افزونه برتر سئو وردپرس

access_time1395/11/09 perm_identity ارسال شده بدست haniehghofrani folder_open Search Engine Optimization ، تعلیم بهینه سازی سایت ، تعلیم سئو سایت ، سئو visibility 259 بازدید

معرفی 10 افزونه برتر سئو وردپرس

که نصب و پرکار سازی هرکدام از آن ها میتواند تاثیر قابل توجهی در سئو سایت شما داشته باشد.

افزونه WordPress SEO by Yoast

بهترین افزونه سئو وردپرس

پلاگین Yoast در بالا بردن سئو وردپرس بسیار موثر میباشد که به ما کمک میکند بهترین و بهینه ترین محتوا را برای وبسایت خود بنویسیم همچنین میتوانیم عناوین صفحات سایت را با این افزونه به بهترین شکل مدیریت کنیم

به علاوه اینکه این پلاگین یک sitemap زیاد قدرتمند نیز در پسندیدن ما پیمان میدهد

اگر نگوییم بهترین بی گمان یکی از بهترین افزونه های سئو وردپرس همین Yoast میباشد

صفحه افزونه

افزونه All in One SEO Pack

افزونه سئو وردپرس

این افزونه کاری مشابه Yoast سپریدن میدهد و به طور خودکار وبسایت شما را برای موتور های جستجو بهینه سازی میکند

اما نکته ای که وجود دارد این است که بهره‌گیری مقارن از all in seo pack و seo by yoast نه تنها مفید نیست بلکه برای سئو خطرناک هم هست پس حتما باید از گرد متعلق به ها را نصب کرد و رهنمود ما هم این است که از yoast کاربرد کنید

صفحه افزونه

افزونه SEO Plugin by SQUIRRLY

seo-plugin-by-squirrly

این پلاگین به شما کمک میکند الی یک محتوای عالی و سئو شده برای وبسایت خودتون بنویسید و همینطور میتوانید بهترین کلمات کلیدی را برای آن نوشتار در کمتر از 2 دقیقه پیدا کنید

صفحه افزونه

افزونه SEO Ultimate

seo-ultimate

seo ultimate به شما کمک میکند الی مهار بهتری روی عناوین صفحات داشته باشید وانگهی میتوانید به وسیله آن تگ های متا، صفحاتی که موتورهای جستجو نتوانند آن ها را ایندکس کنند (noIndex)، خطاهای 404 سایت و لینک ها را به راحتی مدیریت کنید

صفحه افزونه

افزونه WP Social SEO Booster

wp-social-seo-booster

یکی سایر از پلاگین های کاربردی سئو که با فعال سازی آن میتوانید رتبه بهتری در نتایج گوگل داشته باشید

صفحه افزونه

افزونه SEO Friendly Images

بهترین افزونه وردپرس برای بهینه سازی تصاویر seo firendly images میباشد، که به طور خودکار به تصاویر صفت های alt و title را اضافه میکند و مایه میشود در نتایج موتورهای جستجو عکس های وبسایت شما بهتر نمایش دیتا شود

سئو وردپرس

صفحه افزونه

افزونه Google XML Sitemaps

google-xml-sitemaps

بهترین افزونه ساخت نقشه سایت برای راحت نمایه شدن مطالب سایت در موتورهای جستجو

اگر همهنگام از google xml sitemaps و yoast بهره‌گیری میکنید باید نقشه سایت در yoast را از طریق تنظیمات آن غیر پرکار کنید تا تداخل قبل نیاید

صفحه افزونه

افزونه SEO Tools

10 افزونه و ابزار برتر سئو برای وردپرس

seo-tools

این افزونه پس از فعال شدن سئو وردپرس شمارا به طور خودکار و بدون هیچ تنظیم ابتدایی بالا میبرد

صفحه افزونه

افزونه Broken Link Checker

broken-link-checker

با جستجو در بین پست ها، نظرات و عکس های سایت شما لینک های خراب یا به اصطلاح not found را معرفی کرده و برطرف میکند

صفحه افزونه

افزونه HeadSpace2 SEO

headspace2-seo

پلاگینی قدرمتند برای کنترل کردن متا تگ های سایت مشابه keywords و descriptions و در ضمن مدیریت بهتر روی عناوین سایت

ضریب نفوذ اینترنت در جامعه به ۹۰درصد رسید

آخرین وضعیت استفاده از ابزارهای فناوری اطلاعات تا پایان خردادماه ۹۸ نشان می دهد که ۶۴ میلیون و ۱۳۷ هزار نفر با گوشی موبایل خود به اینترنت وصل می شوند و ضریب نفوذ اینترنت ۹۰ درصد است.

ضریب نفوذ اینترنت در جامعه به ۹۰درصد رسید
به گزارش مهر، آخرین آمار و اطلاعات بخش فناوری اطلاعات کشور مربوط به پایان خردادماه امسال توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منتشر شد.

برمبنای این آمار، تعداد مشترکان اینترنت باندپهن در کشور به ۷۴ میلیون و ۵۱۸ هزار و ۵۹۵ نفر رسیده و ضریب نفوذ اینترنت در کشور ۹۰.۷۸ درصد است.

ضریب نفوذ اینترنت بر مبنای استفاده افراد از فناوریهای دسترسی xDSL ، نسل ۳ و ۴ موبایل، اینترنت وای فای و TDLTE به دست آمده است.

آمارها نشان می دهد که ۸۶ درصد ضریب نفوذ اینترنت مربوط به دسترسی به فناوری نسل ۳ و ۴ موبایل، ۱۲ درصد مربوط به ADSL و ۲ درصد مربوط به TD-LTE است.

براین اساس ۶۴ میلیون و ۱۳۷ هزار و ۱۱۲ نفر در کشور از طریق سیم کارت و گوشی موبایل به اینترنت متصل می شوند و ۱۰ میلیون و ۳۸۱ هزار و ۴۸۳ نفر مشترک اینترنت پهن باند ثابت هستند. به بیان دیگر ضریب نفوذ اینترنت پهن باند سیار در کشور ۷۸.۱۴ درصد و ضریب نفوذ اینترنت پهن باند ثابت ۱۲.۶۵ درصد است.

این بررسی ها حاکی از آن است که ضریب نفوذ اینترنت باندپهن ثابت از سال ۹۵ تاکنون رشد قابل توجهی نداشته است و ضریب نفوذ اینترنت موبایل که در سال ۹۵ حدود ۴۰ درصد بوده در منحنی رشد، سیر صعودی خود را طی می کند و در سال ۹۶ به نزدیک ۶۰ درصد رسیده، در سال ۹۷ ضریب نفوذ ۷۰ درصد را رد کرده و در سال ۹۸ به ضریب نفوذ ۸۰ درصد نزدیک می شود. 

درهمین حال تعداد مشترکان اینترنت موبایل نیز که در سال ۹۵ حدود ۳۵ میلیون نفر برآورد می شده، در سال ۹۶ به حدود ۵۰ میلیون نفر رسیده و با عبور از مرز ۶۰ میلیون نفر در سال ۹۷، در ۳ ماهه امسال به بیش از ۶۴ میلیون نفر رسیده است

منبع:

https://www.alef.ir/news/3980624051.html

۱۰ نرم‌افزار و برنامه غیر ضروری برای ویندوز

هایی می‌روند که تبلیغات و شعار آن‌ها بر همین پایه و اساس بوده و قول یک دستگاه سریع و تمیز را به شما خواهند داد. واضح است که هرچقدر کاربران به چنین برنامه‌هایی علاقه بیشتری نشان دهند، تعداد آن‌ها بالاتر رفته و منبع درآمدی خواهند شد برای سازندگانشان.

۱۰ نرم‌افزار و برنامه غیر ضروری برای ویندوز

به گزارش الف، در واقع نصب نر‌م‌افزار‌های پاک کننده و بهینه‌ساز تاثیر خاصی بر روی قدرت و سرعت سیستم شما نخواهد داشت و فقط وقت و فضای شما را اشغال کرده و درآمدی برای تبلیغ‌کنندگان است. حتی در خیلی از موارد ممکن است توان دستگاه شما را پایین برده و از سرعت فعالیت آن بکاهند.

حال با ما همراه باشید تا نگاهی بیاندازیم به این دسته از نرم‌افزارها و برنامه‌هایی که وجودشان خیلی بدتر از نبودشان است و در واقعیت فقط جنبه درآمدزایی دارند.

پاک‌کننده‌های درایور

تنها درایوری که واقعا احتیاج به آپدیت مرتب دارد و تاثیر زیادی بر کار شما خواهد داشت؛ کارت گرافیک شما می‌باشد.

اگرچه آپدیت نرم‌افزار کارت گرافیک عموما برای کسانی کاربرد دارد که از سیستم خود برای انجام بازی‌های روز دنیا استفاده می‌کنند و نیاز به پردازش‌های سنگین دارند. در غیراینصورت و استفاده‌های روزمره درایور‌های معمولی ویندوز چندان سد راهتان نشده و استفاده از درایور‌های بروز ویندوز سلامت دستگاهتان را تضمین خواهد کرد.

تمیز‌کننده یا همان Pc Cleaner

از آنجایی که خود ویندوز به قابلیت Disk Cleanup مجهز است؛ از این طریق قادر خواهید بود که نرم‌افزار‌های غیرضروری موجود ور درایوهایتان را پاک کنید.

اگرچه اینگونه از نرم‌افزار‌ها قول این را می‌دهند که فضای دستگاهتان را به خوبی خالی کنند، نحوه کارشان به طریقی است که به صورت موقت می‌توانند بخشی از فایل‌های بدردنخور ویندوز را پاک کنند و بعد مدتی این فایل‌ها دوباره جایگزین شده و فضای شما را اشغال خواهند کرد.

با این اوصاف این دسته از برنامه‌ها نیز بیشتر جنبه تبلیغاتی داشته و آنچنان کاربردی و مفید نمی‌باشند.

تمیزکننده‌های Registry

آنطور که گفته شده است؛ پاک‌کننده‌های Registry ایرادات و اختلالات موجود در Registry ویندوز را کشف کرده و آن‌ها را رفع می‌کنند. با این‌حال چنین ایراداتی خیلی کم پیش آمده و در صورت وقوع، این ابزارها آنقدر تاثیری بر روی آن ندارند. فایل‌های رجیستری از حجم بالایی برخوردار بوده و پاک کردن بخش کوچکی از آن‌ها مشکلی از شما حل نخواهد کرد. در نتیجه با نصب کردن این دست از برنامه‌ها، انتظار چیز هیجان‌انگیزی را نداشته باشید و بهتر از پول خود را صرف ابزار مفیدتر و بهتری کنید.

بهینه‌سازهای حافظه

از آنجایی که فناوری بسیار بروزتر و هوشمندانه‌تر شده است، سیستم عامل‌ها توانایی بهینه‌سازی حافظه دستگاه را داشته و به خوبی وظیفه خود را انجام می‌دهند. به همین روی و با توجه به اینکه خود سیستم توانایی حل مشکلات خودش را دارد، دیگر به چنین برنامه‌ها و لوازمی احتیاج نخواهید داشت.

شاید در‌گذشته و ویندوز‌های قدیمی این ابزار بسیار کاربردی بودند، اما با افزایش حافظه‌های رم و بروزرسانی ویندوز در طی این سال‌ها، دیگر استفاده از این نرم‌افزار‌ها خیلی کارگشا و مفید نمی‌باشد و کمک زیادی به شما نخواهند کرد. در واقعیت هدف اصلی این برنامه‌ها پاک‌سازی فایل‌های حجیم و فضای حافظه سیستم می‌باشد. با این کار بسیاری از فایل‌های مهم ممکن است پاک شده و برای بازنویسی و دوباره‌سازی آن‌ها دوباره به وقت بیشتری نیاز پیدا می‌کنید.

اگر از حافظه رم خوب و ویندوز بروز استفاده می‌کنید، خیالتان از این بابت جمع باشد و نگران بهینه سازی ویندوزتان نباشد. این وظیفه را با خیال راحت به سیستم عامل خود بسپارید و بگذارید که خودش از پس فعالیت‌هایش بربیاید.

برنامه‌های Defragmentation

طبق انتظارات ویندوز به صورت خودکار از این برنامه پشتیبانی کرده و یک برنامه Defragmentation پیش‌فرض دارد که وظایف خود را به خوبی انجام می‌دهد.

در واقع اگر یک کاربر عادی و معمولی هستید و به قابلیت‌های ویژه ویندوز احتیاجی ندارید، به کل کار با این برنامه جز فعالیت‌هایتان محسوب نشده و نیازی به آن و نرم‌افزارهای مشابه ندارید.

بهینه‌سازها و شتاب‌دهنده بازی‌ها

رایانه‌ها و لپ‌تاپ‌های امروزی آنقدر قدرتمند و بهینه هستند که نیازی به این برنامه‌ها ندارند. ویندوز خود قادر است برای بازی‌ها فضای مورد نیاز را در نظر گرفته و فعالیت سیستم را صرف انجام کارهای مورد نیاز کند.

بنابراین، این ابزارها که کارشان بستن نرم‌افزار‌های پشت صحنه و آزادسازی فضا می‌باشد چندان استفاده‌ای نخواهد داشت و سیستم عامل به خوبی از این امکانات بهره‌مند بوده و با داشتن سخت‌افزار مناسب بازی‌هایتان را به راحتی و سرعت کافی اجرا خواهد کرد.

Unistaller

در اینکه ‌بعضی اوقات ویندوز برنامه‌های مورد نظر را کاملا پاک نمی‌کند شکی نیست و Unistaller خود سیستم تمام و کمال ممکن است فایل‌های جانبی را حذف نکند. بنابراین خیلی‌ها سراغ برنامه‌های Unistaller می‌روند تا از شر این فایل‌های اضافی خلاص شوند.

با اینکه این دسته از ابزار وظایفشان را انجام داده و فایل‌هایتان را کامل پاک می‌کنند، اما وجود چند فایل کم‌حجم تاثیری بر سرعت عملکرد سیستمان نخواهد داشت و وجودشان ضرری برای شما ندارد.

بهینه‌سازهای SSD

سازندگان اینگونه برنامه‌ها اذعان دارند که SSD شما برای حداکثر کارایی نیاز به بهینه‌سازی دارد. با این‌حال تا به امروز دیده نشده است که این ابزار تاثیر بسزایی بر روی سرعت کارایی SSDها داشته باشند و عموما تغییری ایجاد نمی‌کنند.

واقعیت اینجاست که سیستم شما به طور خودکار قابلیت بهینه‌سازی SSD را دارد و این کار را به نحو احسنت انجام می‌دهد.

این برنامه‌ها حتی دسترسی کافی به SSD شما ندارند و نمی‌توانند آنطور که باید آن را بهینه کنند. در نتیجه نصب و راه‌اندازی این نرم‌افزارها به شما توصیه نمی‌شود و بهتر است که بگذارید خود سیستم از پس کارهایش بربیاید.

بروزرساننده‌ها

از آنجایی که ویندوز روش خاصی برای بروزرسانی نرم‌افزارهای نصب شده ندارند، برنامه‌ها باید از کدهای بروزرسانی بهره‌مند بوده و خودشان این وظیفه را بر عهده بگیرند تا بتوانند در صورت وجود بروزرسانی جدید، خودشان را آپدیت کنند.

به همین روی سازندگان از این فرصت استفاده می‌برند و برنامه‌هایی طراحی می‌کنند که این کار را برایتان انجام دهد. کاربران نیز برای راحتی و سرعت بخشیدن به کار خود این نرم‌افزارها را نصب و از آن‌ها استفاده می‌کنند.

با این‌حال در دنیای فناوری امروزی برنامه‌ها دیگر این توانایی را دارند که در وقت مناسب خودشان را بروز کرده و از آپدیت‌های جدید بهره می‌برند. شاید در‌‌گذشته و ابزارهایی مانند Adobe’s Flash Player که از ضعف‌های امنیتی بسیاری برخوردار بود، چنین ابزاری بسیار مفید بود و می‌توانست کمک‌کننده باشد. اما با بهتر شدن ویندوز و بالا رفتن قابلیت‌های آن، نرم‌افزارها با داشتن کد‌های لازم قادر هستند به خوبی بروزسانی‌های مورد نظر را دریافت و نصب کنند و نیازی به برنامه‌ها و ابزار جداگانه‌ای نخواهند داشت.

Firewallها

در گذشته و پس از عرضه ویندوز XP SP2 توسط مایکروسافت، کار سازندگان و شرکت‌های فعال در زمینه Firewallها بسیار سخت شد. آن‌ها ابزار‌هایی می‌ساختند که از طریقشان می‌توانستید به شبکه‌هایی دسترسی داشته باشید که توسط Firewall خود ویندوز امکان چنین کاری وجود نداشت.

با این‌حال امروز با بالا رفتن امنیت ویندوز دیگر نیازی به Firewallها ندارید و اگر نمی‌خواهید از برنامه‌ای استفاده کنید، به شبکه‌های آن دسترسی نخواهید داشت و وجود این ابزارها کمکی به شما نمی‌کند.

طبیعی است که کاربران برای حفظ امینت خود و برای جلوگیری از ویروس‌ها به برنامه‌های آنتی‌ویروس احتیاج دارند. اما بسته‌های امنیتی با حجم بسیار بالایی که دارند بخش اعظمی از فعالیت سیستم را به خود اختصاص داده و ابزاری ارائه می‌کنند که برای کاربر معمولی فایده و کاربردی ندارد. یک آنتی‌ویروس معتبر و درست و حسابی امنیت لازم و کافی ویندوز را تامین می‌کند و ابزار‌های ایمنی فقط ویژگی‌هایی ارائه می‌دهند که به درد شما نمی‌خورد‌ و از سرعت دستگاه شما می‌کاهند.

در یک نتیجه‌گیری کلی می‌توان گفت که همه برنامه‌هایی که به آن‌ها اشاره کردیم در یک شرایط خاص ممکن است بسیار کاربردی و مفید باشند. اما یک کاربر باید بداند که کدامیک از ابزار‌ها جنبه تبلیغاتی داشته و کدامیک مناسب رفع نیازهای او می‌باشد. Unistallerها و Firewallها در بعضی از شرایط و برای دسترسی به شبکه‌های خاص و پاک‌سازی فایل‌هایی که استفاده ندارند، بسیار مفید و کارآمد هستند.

در کل این به شما بستگی دارد که چگونه و از چه ابزاری برای کار‌های خود استفاده می‌کنید. نکته اینجاست که نباید گول تبلیغات بیهوده را خورد و بهتر است که قبل از نصب این نرم‌افزار‌ها از نحوه کاراییشان اطلاعات کافی را داشته باشید تا بتوانید در راستای بهینه‌سازی و سرعت بخشیدن به سیستمان، از کاربردهای آن‌ها استفاده ببرید‌.

منبع:

https://www.alef.ir/news/3980625073.html

چگونه در گروه‌های وایبر ادمین شویم؟

وایبر یکی از محبوب‌ترین اپلیکیشن‌های پیام‌رسان در سراسر دنیا است که در ایران نیز به عنوان محبوب‌ترین اپلیکیشن در این حوزه به شمار می‌رود.

 

در جدیدترین بروزرسانی این اپلیکیشن امکانی به آن اضافه شده است که می‌توانید برای گروه‌های خود یک ادمین (مدیر) انتخاب کنید.

 اگرچه با شروع سال 94، تعداد بسیاری از کاربران ایرانی با افت سرعت شدید این اپلیکیشن، به حدی که استفاده از آن را غیر ممکن می‌کند مواجه شده‌اند، اما با این حال هنوز کاربران در حال استفاده از آن هستند و همین موضوع نشان از محبوبیت بالای این اپلیکیشن در داخل کشور دارد.

 

بخش بزرگی از این محبوبیت وایبر، به گروه‌ها، چه از نوع فامیلی، چه دوستانه اختصاص دارد و به احتمال زیاد شما هم حداقل یک گروه وایبری را در لیست گفتگوهای خود دارید. تا پیش از جدیدترین بروزرسانی وایبر، این گروه‌ها به طور کامل یک مکان عمومی به حساب می‌آمدند به طوری که اگر شخصی را به آن دعوت می‌کردید، دیگر هیچ راهی برای برگشت از این تصمیم و خارج کردن آن فرد از گروه نداشتید.

 

درواقع امکانات تاسیس‌کننده‌ی گروه با اشخاصی که بعد از آن اضافه می‌شوند یکسان بود که این موضوع در مواقعی موجب مشکلاتی می‌شد. اما با امکان جدیدی که وایبر در اختیار شما قرار می‌دهد می‌توانید یک ادمین برای گروه خود انتخاب کنید تا در صورت نیاز، بتوانید فردی را از گروه خود خارج کنید. امکانات ادمین گروه تنها در حد حذف افراد از گروه خلاصه خواهد شد و همچنان افراد دیگر نیز می‌توانند عضو‌های جدید به گروه دعوت کنند.

 

ادمین شدن در گروه‌های دوستانه,گروه وایبری

 چگونه در گروه‌های وایبر ادمین شویم؟


این امکان به صورت پیش‌فرض در گروه‌های جدید قرار خواهد گرفت به این صورت که، شخصی که گروه را تاسیس می‌کند، به طور پیش‌فرض ادمین گروه نیز خواهد بود. اما برای گروه‌هایی که پیش از این ساخته شده‌اند و البته به آخرین نسخه‌ی وایبر به روزرسانی کرده‌اند، گزینه‌ای در منوی کناری با عنوان Add Me As Admin اضافه می‌شود که با کلیک روی آن می‌توانید ادمین گروه شوید.

نکته‌ی جالب و شاید حاشیه‌سازی که در این بخش قرار دارد این است که شخصی که زودتر این گزینه را ببیند و روی آن کلیک کند به ادمین گروه تبدیل می‌شود حتی اگر جدیدترین عضو گروه باشد و بعد از آن نیز شخص دیگری قادر به انتخاب این گزینه نخواهد بود و تنها در صورتی امکان وجود ادمین دوم وجود دارد که ادمین اصلی او را تایید کند. این موضوع مورد انتقاد جدی برخی از کاربران قرار گرفته است بخصوص در گروه‌های عمومی که افراد داخل گروه شناخت چندانی از هم ندارند. در این گروه‌ها شخصی که به طور اتفاقی ادمین می‌شود به طور سلیقه‌ای می‌تواند افراد دیگر را از گروه حذف کند.


منبع:

https://www.beytoote.com/computer/sundries-web/get1-admin-viber.html

در ویندوز ۸.۱ چگونه رمز وای فای را بازیابی کنیم !

گاه شده همه ی ما پسورد وای فای خود را فراموش کرده، در ویندوز ۸.۱ برای اینکه رمز شبکه Wi-Fi خود را بدست آورید بایستی از طریق کامپیوتر خود که به ویندوز ۸.۱ مجهز می باشد به شبکه مورد نظر متصل شده (اگر شبکه خودتان است و تاکنون از آن استفاده میکردید پسورد آن بر روی سیستم شما ذخیره شده و میتوانید از طریق آن متصل شوید.)

 

۱- در صفحه دسکتاب، نوار ابزار را باز کرده و با کلیک بر روی Settings به قسمت Control Panel بروید.

 

۲- در زیر گزینه Network and Internet بر روی View network status and tasks کلیک کنید.

 

۳- اکنون در بخش Connections شما می‌توانید آیکون Wi-Fi و نام آن را مشاهده نمایید.

 

۴- بر روی Wi-Fi network کلیک کرده تا صفحه Wi-Fi Status به‌صورت پاپ‌آپ باز شود. بر روی Wireless Properties کلیک نمایید.

 

ویندوز ۸.۱, بازیابی پسورد وای فای

 

۵- در پنجره جدید  بر روی سربرگ Security کلیک نمایید. حال شما می‌توانید پسورد شبکه Wi-Fi خود را مشاهده نمایید (سومین گزینه).



منبع: